Plasa de sarma de vanat

Stâlpi de lemn si metalici

Pentru asigurarea durabilităţii lungi de viaţă a gardului/ împrejmuirii este foarte importantă alegerea materialului lemnos din care se se vor executa stâlpii folosiţi pentru construcţia acestora.

Stâlpii de esenţă tare:

Nu este necesară tratarea acestui tip de material lemnos cu substanţe speciale, deoarece prin structura lor sunt rezistenţi şi durabili în timp, chiar şi în condiţii aprige, dezavantajul constând în forma de creştere a acestora, fiind greu de găsit stâlpi drepţi şi lungi, necesari pentru calitatea şi durabilitatea dorită.

Stâlpii de esență moale:

Sunt trataţi în autoclave speciale sub presiune, cu o substanţă denumită ”Tanalith E”. Acestui tip de lemn îi creşte durabilitatea de viaţă de 5-10 ori. Datorită formei drepte de creştere, prelucrare şi nu în ultimul rând procurarea uşoară a acestuia, tipul de material lemons este ideal pentru construcţia de garduri/ imprejmuiri.

Plase din sarma

Plasele de sârma din oţel de înaltă sau slabă extensiune (high tensile steel, and mild steel) sunt alcătuite din mai multe linii de sârme paralele, orizontale şi verticale legate între ele prin diferite legături, cum ar fi “nod balama”, unde liniile verticale întrerupte sunt legate pe liniile de sârmă orizontale, “nod închis” şi “nod inel”, unde liniile de sârmă verticale nu sunt întrerupte şi sunt legate de liniile orizontale cu un al treilea fir.de sârmă.

Formular cerere ofertă Cere ofertă de preţ

    Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.