Noutati

Pentru că tot timpul încercăm să găsim soluțiile cele mai bune pentru clienții noștrii, ne-am alăturat grupului BCG și reprezentăm din ianuarie 2021 laserele profesionale AVIX pentru combaterea păsărilor.

Principiul indepărtării păsărilor cu o raza laser este inspirat de natură. Păsările percep raza laser ca pe un pericol fizic ce se apropie și zboară în căutarea altui loc mai sigur. Spre deosebire de metodele convenționale  de aparare impotriva pasarilor (sperietori, plase, bucăți de material puse în mișcare de vânt), nu exista efectul de obișnuire. După utilizarea consistentă a aparatului, păsările nu vor mai reveni, pentru că vor percepe locul respectiv ca unul periculos. Este sigur, silențios și prietenos cu mediul și animalele.

Plasa de vânat electrică - un concept Eurofence
  • o plasă de vânat cu 6 fire orizolatale pe înălțimea de 1m, distanța dintre firele verticale este de 60cm
  • fabricat din sârmă de oțel de înaltă extensiune 2.5mm
  • cu nod fix, specific plaselor de sârmă de vânat
  • suluri de 200m
Tensiune de rupere: 1200- 1400 N/mm2
Galvanizare Zinc : min. 230 gr/m2

Aparatele de cântărire si identificare a animalelor de la Gallagher vin în ajutorul fermierilor si cu o aplicație pe telefon.

 

Aplicația ajută fermierii în vizualizarea imediată a stocului, greutății și performanțele animalelor direct de pe fermă.

Gardurile cu stâlpi metalici si plasă de sârmă profesioanală pot fi construite în orice situație, însă recomandarea noastră fiind pentru:

  • zone industriale
  • autostrăzi
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.