Homepage – Setari site

Dobandind experienta in Marea Britanie in domeniul gardurilor electrice si al imprejmuirilor profesionale societatea noastră a luat ființă cu scopul de a oferi o alternativă profesională în promovarea acestor sisteme si in România. Obiectivul societatii noastre este de a introduce pe piata din Romania cele mai noi sisteme de imprejmuiri cost – eficiente care va asigura siguranta afacerii dumneavoastra.

Cui ne adresam:

Fie ca aveti o plantatie silvica sau o cultura agricola, o ferma zootehnica, poate chiar o afacere sau o proprietate mai izolata, sistemele noastre de imprejmuiri cu plasa speciala de vanat sau/si garduri electrice, va asigura linistea sufleteasca, descurajand si chiar eliminand patrunderea prin efractie a factorului animal sau cel uman, care v-ar putea aduce prejudicii materiale, incetinand succesul afacerii dumneavoastra.

Strategia Eurofence nu este de a reprezenta doar un producator din domeniul gardurilor electrice ci dimpotriva strategia noastra este de a reprezenta clientii nostri, oferindu-le posibilitatea de a alege intre mai multi producatori, expunandu-le avantajele si dezavantajele fiecarui sistem sau producator.

 

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.