Homepage – Setari site

Dobandind experienta in Marea Britanie in domeniul gardurilor electrice si al imprejmuirilor profesionale societatea noastră a luat ființă cu scopul de a oferi o alternativă profesională în promovarea acestor sisteme si in România. Obiectivul societatii noastre este de a introduce pe piata din Romania cele mai noi sisteme de imprejmuiri cost – eficiente care va asigura siguranta afacerii dumneavoastra.

Cui ne adresam:

Fie ca aveti o plantatie silvica sau o cultura agricola, o ferma zootehnica, poate chiar o afacere sau o proprietate mai izolata, sistemele noastre de imprejmuiri cu plasa speciala de vanat sau/si garduri electrice, va asigura linistea sufleteasca, descurajand si chiar eliminand patrunderea prin efractie a factorului animal sau cel uman, care v-ar putea aduce prejudicii materiale, incetinand succesul afacerii dumneavoastra.

Avem relatii unice de distributie a plaselor profesioanale de vanat in Romania, deasemenea fiind unicul dealer autorizat al companiei Gallagher in Romania, care este lider mondial in garduri electrice pentru agricultura si garduri electrice de protectie.

Vezi detalii

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.